Din sejlerdrøm starter her!

6 dage på havet i dejlige Danmark

Webinar: Duelighedskursus hos mOcean

Varighed: 15 min. Et duelighedskursus er for dig der vil lære at sejle og begå dig på en båd. Med et kursus hos mOcean får du indsigt i alle de teoretiske og praktiske værktøjer der kræves for at stikke til søs. Du får, i løbet af 6 dage på vores båd “Echo”, masser af hands-on erfaring, læring, fede oplevelser og nye fællesskaber. Med andre ord får du mulighed for at afprøve livet ombord på en sejlbåd til fulde. Har du yderligere spørgsmål kan du kontakte os på: duelighed@mocean.dk.

I videoen kommer vi omkring:

  • Hvem er mOcean?
  • Undervisere på kurset
  • Hvordan gør mOcean?
  • Booking 2021
  • Udtalelse fra tidligere kursist

Alle vores duelighedskurser strækker sig over 6 dage med ophold på vores båd “Echo”. Vores kurser er derfor langt mere praksisnære og giver således en rigtig god fornemmelse for alle sejlerlivets glæder og udfordringer. Du får læring, fede oplevelser og nye fællesskaber serveret i én samlet pakke. Derudover får du mulighed for at afprøve natsejlads, madlavning, tillægniner, mand over bord manøvre og meget meget mere.

Inde på vores bookingside kan du, i dropdown-menuen, se en liste over alle kursusdatoer. Klik på knappen “Book dit duelighedskursus her” for at se mere.

Vi tager alle de forbehold vi kan, for at give alle en så sikker og forsvarlig oplevelse som overhovedet muligt. Alle kursister skal inden kurserne kunne fremvise en maksimum 72 timer gammel -og selvfølgelig negativ Coronatest.