Stand up paddle board (SUP) kursus

DKK 1.500,00

SUP kursus i København

Ryd

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Stand up paddle board (SUP) er blevet ekstremt populært i Danmark gennem de sidste par år og med god grund. Det er nemt at lære, det er god motion og så er det fedt at være på vandet. Som med stort set alle andre vandaktiviteter, så er der nogle helt basale færdigheder og sikkerhedsforanstaltninger, som man skal have styr på inden man kaster sig ud i SUP verdenen.

På ORBIT, ATLAS og SIRIUS er der SUP boards og de er efterhånden blevet ligeså populære som kajakkerne ombord. Man oplever naturen på en helt anden måde og i et helt andet tempo og så får man muligheder for at snige sig ind på dyrelivet. Det er samtidig både vigtigt og skønt at komme væk fra båden med jævne mellemrum.

Formålet med SUP kurset er at sikre ansvarlig adfærd i forbindelse med brug af SUP på vandet. Målet med kurset er at give kursisten viden, færdigheder og holdninger så kursisten er i stand til at færdes sikkert på SUP boards på vandet og samtidig tage hensyn til udstyr, natur og miljø.

Alle gaster som skal på langtur med ORBIT, ATLAS eller SIRIUS skal have gennemført minimum et tilsvarende SUP kursus for at benytte SUP boards ombord på ORBIT, ATLAS eller SIRIUS. mOcean SUP kurser er åbne for alle.

Kurset indeholder følgende emner:

  • Orientering om udstyr

  • Løfte- og bæreteknik

  • Vind, vejr og færdsel på vand (inkl. SUP i tropisk farvand)

  • Fortrolighed med vand

  • Fremad padling og korrekt padletag

  • Diverse styretag inkl. vægtforflytning

  • Sikkerhed i forbindelse med kæntring

  • Turplanlægning inklusiv sikkerhed og nødsituationer

  • Bjærgning

Der udstedes kursusbevis ved kursets afslutning.

Praktiske informationer om kurset tilgår i forbindelse med tilmelding. Hvis du har spørgsmål, så send os en mail på info@mocean.dk

Varighed: 6 timer inkl. pauser.

Økonomi: SUP kurset koster 1.500 kr. alt inklusiv.

Antal kursister: 5.

Forsikring:
Tilmeldingen til kurser og kursusdatoer er bindende, og der ydes ingen refundering ved forhindret fremmøde, sygdom, eller ikke beståede kurser.

Bliver du forhindret før kurset er det dog muligt at flytte kurset, såfremt du har tegnet en forsikring samtidig med din tilmelding til kurset. Forsikringen koster 10% af kursets pris. Forsikringen giver dig mulighed for at flytte kursus dato én gang. Sygdom / forhindret fremmøde skal meldes senest 24 timer før kurset. Du kan flytte kurset til et kursus på et senere eller tidligere dato (dog senest 12 måneder frem). En evt. prisforskel skal betales hvis kurset er dyrere, men udbetales ikke hvis kurset er billigere. Pengene kan ikke betales retur på baggrund af forsikringen. Forsikringen er kun gyldig såfremt den er tegnet og betalt samtidig med at du tilmelder dig kurset. Tegnes ingen forsikring ved kursusbestilling, kan vi ikke ændre tilmeldingen når først den er lavet.