Førstehjælpskursus

DKK 1.500,00

Kursets varighed er 16 timer fordelt på to dage fra 09-17.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Inkl. Hjertelungeredning og hjertestarter

Drømmer du om magiske rejseoplevelser på vores skønne klode, så er de der og du spiller hovedrollen, men eventyr og oplevelser bliver ikke serveret, de kræver at du tager ansvar for din rejse og hvordan du forbereder dig inden afgang kan have en meget stor indflydelse på om du får succes eller ej.

Et af de områder som undervurderes af alt for mange rejsende er trygheden ved ens egne kompetencer og vide at man kan gøre en forskel hvis man kommer i en situation, hvor der er behov for hjælp. mOcean gennemfører et førstehjælpskursus som har fokus på jer som rejser ud i verden og gerne vil være aktive undervejs.

Kurset indeholder en hjerte/lungerednings- og hjertestarter del, et førstehjælpsmodul med systematisk tilgang til den syge eller tilskadekomne og så har vi fokus på aktiviteter på rejsen, herunder sejlads, dykning, SUP, hiking samt andre aktiviteter, hvor skader/uheld potentielt kan opstå. Med dette kursus klæder vi dig på til at kunne håndtere en vanskelig og muligvis livstruende situation til søs eller på land.

På kurset vil du blive mødt af inspirerende og inddragende undervisning, gruppearbejde samt en masse praktiske øvelser så du føler dig tryg ved førstehjælp. Du kommer til at begå fejl og det lærer du af, så kast dig ud i det.

Vi glæder os rigtig meget til at dele ud af vores erfaringer inden for både førstehjælp og vores egne rejser ude i verden.

Om instruktøren:

Mit navn er Nicklas Rath, jeg er 35 år gammel og bor i København men min kone og vores lille datter på 1år. Jeg har sejlet som gast af flere omgange, bl.a. hos Ken på Orbit i 2014/2015, hvor vi sejlede i Fransk Polynesien. Mine fritidsinteresser er ofte fokuseret omkring vandet hvor jeg forsøger at surfe, dykke eller SUP’e så meget som muligt. Professionelt er jeg uddannet Paramediciner og arbejder ved Hovedstadens Beredskab. Jeg har kørt ambulance de sidste 10år, og har sideløbende undervist på et hav af førstehjælpskurser. Derudover har jeg været aktiv Kystlivredder fra 2007-2016, og fungeret som kystlivredderinstruktør siden 2014. Jeg elsker at undervise, og prøver altid at gøre min undervisning så livlig og praktisk anlagt som muligt.